Ring til os på

Tlf: 74 72 22 10

eller skriv til

mail@jurgensen-vvs.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jürgensen VVS - historien om os​

Jürgensen VVS ApS blev grundlagt af Hans Jürgen Jürgensen den 1. Maj 1969, og vi har således kunnet fejre vores 40 års jubilæum.

Firmaet startede i lejede lokaler i Slotsgaden 5 i Møgeltønder, og flyttede i løbet af få år til egne lokaler på Midtfeldtvej 4 i Møgeltønder. I 1996 var pladsen på Midtfeldtvej blevet for trang og der blev opført en ny bygning på Håndværkervej 9 i Tønder. I 2007 var kontoret blevet for småt og der blev derfor opført en ny kontorbygning. I 2009 var det værkstedets tur til at blive udvidet.

Den første medarbejder, Svend Andersen, blev ansat 1. august 1969, og har kunnet fejre sit 40 års jubilæum. Vi er i dag ca. 20 medarbejdere​.

I 1994 blev generationsskiftet påbegyndt ved at Lars Jürgensen overtog 50 % af virksomheden.

 Lars og Hans Jürgen Jürgensen drev firmaet i fællesskab frem til 1998 hvor Bo Jürgensen overtog de sidste 50 %. Jürgensen VVS ApS er i dag ejet af Lars & Bo Jürgensen.

De første år beskæftigede firmaet sig udelukkende med blikkenslager-arbejder, men i løbet af kort tid blev VVS-installationer også en del af arbejdsområdet. I dag udfører vi alle former for VVS-installationer og blikkenslager-arbejder fra de mindste reparationer til store og komplicerede opgaver.

Lars & Bo har begge samme uddannelse: VVS-montør og blikkenslager med videregående uddannelse som VVS-teknikere.

Jürgensen VVS' kvalitetsikring er godkendt at VVS branchens kvalitetskontrol, Q-kontrol, der løbende kontrollerer og godkender vores arbejdsgang.​

Seneste nyt

​Firmaoplysninger

Jürgensen VVS

​​CVR: 79472816

Her finder du os

Håndværkervej 9
6270 Tønder

Kontaktoplysninger