Ring til os på

Tlf: 74 72 22 10

eller skriv til

mail@jurgensen-vvs.dk

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blikkenslager- & VVS arbejde - Jürgensen VVS​

Mere end 40 års blikkenslager erfaring.

En blikkenslagers arbejde er i bund og grund at sikre en solid beskyttelse af bygninger mod vind, vejr og slitage. Det har vi mange års erfaring med.

Tagrender & nedløb

Når dit hus eller din bygning skal beskyttes mod de store mængder nedbør, det danske vejr til tider byder på, er det vigtigt med holdbare tagrender og nedløb. Vores dygtige blikkenslagere monterer og reparerer tagrender og nedløb, så murene på dit hus ikke bliver ramt af fugt.

Zink er det mest anvendte materiale til tagrender, og en korrekt monteret tagrende i zink har typisk en levetid på helt op til 40-50 år.​

Beklædning

​Når kviste, karnapper eller sågar hele bygninger skal beklædes, er det vigtigt både at tænke i funktionalitet samt æstetik. Beklædningen skal falde naturligt ind i husets udseende, men samtidig skal det naturligvis opfylde sin funktion som beskyttelse.

Også til beklædning er zink det mest benyttede materiale, men vi anvender også kobber og skifer, hvis kunden ønsker det. Ønskes råd og vejledning, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Referencer

Klik på de enkelte menuer og se eksempler på blikkenslager arbejde vi allerede har udført i Sønderjylland og omegn.

Seneste nyt

​Firmaoplysninger

Jürgensen VVS

​​CVR: 79472816

Her finder du os

Håndværkervej 9
6270 Tønder

Kontaktoplysninger